23 Ekim 2012 Salı

TeamViewer


TeamViewer

Ücretsiz ve kapsamlı uzaktan yönetim programı TeamViewer ile masaüstünüzü paylaşarak ister ev bilgisayarınıza ulaşın, ister sunum ve toplantılar organize edin. Güvenlik duvarı ve proxy ayarlarında hiçbir değişiklik yapmadan kolayca kullanılabilen program ücretsiz ve Türkçe.
TeamViewer, uzak masaüstü bağlantısı için ID numaraları belirleyerek, bilgisayara ulaşımı kurulum gerekmeden mümkün hale getirir. Böylece internet bağlantısı ve kullanıcılara özel ID numaralarıyla erişim mümkün hale gelir.

TeamViewer 7 Özellikleri

Bağlantı Ayarlarını Kaydetme: Bağlantı sırasındaki yapılandırma ayarlarını her seferinde düzenlemek yerine kaydederek zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Çoklu Monitör Desteği: Çoklu monitörle çalışmayı tercih edenler için çoklu monitör desteği yeni sürümle beraber geliştirildi.

Sürükle Bırak Desteği: Paylaşılacak dosyaları sürükle-bırak özelliğiyle eskisinden daha hızlı taşıyın
.
Entegre Resim Fonksiyonu: Bağlantı sırasında ekran görüntü resmini çekerek paylaşın.

Oturumları Kaydedin: Toplantı ve görüşmeleri video olarak kaydedip AVI formatına dönüştürebilirsiniz.

Dört Kat Daha Hızlı: TeamViewer performansını optimize ederek dört kat artırdı. Özellikle büyük veritabanlarında çalışanlar için program eskisinden çok daha hızlı.

Geliştirilmiş Performans: Ekran ayarlarında yapılan değişiklikler sayesinde bağlantı ve veri transferi eski sürüme oranla çok daha hızlı.

Ayarlanabilen TeamViewer Paneli: TeamViewer panelini masaüstünde dilediğiniz gibi yerleştirerek, öncelikli pencerelere kolay ulaşım sağlarsınız.

25 Katılımcıyla Toplantı: TeamViewer 7, 25 kişiyle toplantı yapmanızı ve toplantıya katılanlara farklı haklar atanmasına izin verir. Sunucu, konuşmacı, katılımcı ve organizasyon sahibi farklı yetkilerle toplantıya katılabilir. Toplantı dışında sunumlar ve eğitim seminerleri düzenleyebilirsiniz.

İndirme Linki (Kendi Sitesinden)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder