20 Ekim 2012 Cumartesi

RemoveWAT Windows 7 Etkinleştirme


RemoveWAT Windows 7 Etkinleştirme

Birçok kişinin bildiği gibi Windows 7' yi bazı programlarla etkinleştirseniz de güncelleme yapıldığında tekrardan size Windows' unuzu Etkinleştirin diye mesaj veriyor. Bunun sebebi KB971033 numaralı paketin güncelleştirmelerle bilgisayarınza yüklenmesi. Bu güncellemeyi kısaca açıklıyım:
Microsoft KB971033 isimli güncelleme paketiyle, sisteminizin kopya ya da orjinal olup olmadığını denetler. KB971033 isimli güncelleme paketini güncelleştirmelerle beraber bilgisayarınıza yüklendiğinde, arka plan'da sessizce sizin bilgisayarınızda mevcut olan yazılımın (Windows 7' nin) korsan olup olmadığı tespit eder. Korsan değilse size hiçbir uyarı vermez.

Eğer bir doğrulama hatası bulursa, ürün etkinleştirmek için uyarı alırsınız. Microsoft'un korsanla mücadele için bu tür güncelleme paketlerini, zararlı yazılımları temizleme aracı adı altında peryodik olarak göndereceği söyleniyor.Şimdilik bunun hangi paketden kaynaklandığı biliniyor.
RemoveWAT burda devreye giriyor. RemoveWAT bu paketi kaldırır ve de Bilgisayarım-> Sağ Tık-> Özellikler denildiğinde orada etkinleşmtirme ile ilgili bize bilgi verir. Etkinse etkin değilse işte şu kadar süreniz var. RemoveWAT' ı kullandığınızda bu uyarı tamamen ortadan kalkar. Yazıyı kaldırmakla da kalmaz windows' unuz etkinleştirilmiş olur ve uyarılardan kurtulmuş olursunuz. Artık rahatca Windows 7' nizi kullanabilirsiniz.

Kullanımı
Programı indirin ve yönetici olarak çalıştırın. Ekran görüntüsü geldikten sonra "Remove Wat" yazısına tıklayın. Orada "Work" yazacaktır. İşlem bitene kadar bekleyin ve size mesaj verecektir bilgisayarın reset işlemi için "Tamam" deyin ve bilgisayar yeniden başlasın artık rahatça kullanabilirsiniz...

Programın Görüntüleri


İndirme Linki

http://turbobit.net/fkpl5k6t41go.html

2 yorum: